Over ons

KBO Barendrecht  is onderdeel van de landelijke KBO organisatie.  Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. KBO draagt bij aan een krachtige positie van senioren en maakt zich daar sterk voor, zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau.

Barendrecht

KBO Barendrecht is een vereniging met circa 400 leden en werkt op veel vlakken  samen met PCOB Barendrecht

KBO organiseert ontspannings-, voorlichtings- en educatieve activiteiten voor haar leden en vaak ook niet-leden om de ontmoetingsfunctie inhoud te geven. Tevens is het behartigen van seniorenbelangen een belangrijke doelstelling.

Van, voor en door leden

KBO is een vereniging van, voor en door leden. Net als de afdeling Barendrecht zijn er meer  afdelingen in Zuid-Holland. Daar ontmoeten mensen elkaar, ondernemen ze activiteiten en behartigen ze lokaal de belangen van senioren. Duizenden vrijwilligers zetten zich in via KBO: bijvoorbeeld als belastinginvuller, ouderenadviseur, veiligheidsadviseur of tabletcoach.

Voordelen KBO lidmaatschap

Als lid van een KBO-vereniging, die is aangesloten bij KBO Zuid-Holland, profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen op veel producten en diensten van onze partners. U kunt nu al gebruik maken van de 3 onderstaande aanbiedingen. Binnenkort volgt informatie over meer ledenvoordeel.

  • Zorgverzekering Zilveren Kruis

Wilt u ook voordeel op een zorgverzekering via KBO Zuid-Holland? Sluit dan een aanvullende verzekering af. U krijgt niet alleen korting, u bent ook verzekerd van extra vergoedingen! Denk b.v. aan extra fysiotherapie en mantelzorgondersteuning. Enthousiast geworden voor een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Op http://www.zk.nl/kbo kiest u de verzekering die bij u past. Dan wordt het allemaal voor u geregeld! Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan zit u goed! Uw nieuwe premie voor 2024 heeft u al ontvangen. Wilt u alles toch nog eens bekijken? Dat kan via http://zk.nl/mijnzilverenkruis

  • Apetito maaltijdservice

Het proefpakket en de voordelen van apetito vindt u op: https://cld.bz/zcMzdZo Het hele assortiment ziet u via https://cld.bz/Y8MJLCt Ga voor aanmelding naar:  http://apetito-shop.nlof bel 088-2012 123 voor meer informatie. Als u in de webshop een bestelling plaatst, dan wordt bij het afronden van de bestelling automatisch gevraagd of u in aanmerking komt voor ledenkorting. U vult dit veld in en u krijgt dan de korting. Als u telefonisch besteld, dan geeft u duidelijk aan dat u in aanmerking komt voor de korting, die KBO Zuid-Holland met apetito heeft afgesproken.

  • Univé verzekeringen

KBO Zuid-Holland biedt u in 2024 de mogelijkheid de collectieve zorg en schadeverzekeringen van Univé Het Groene Hart af te sluiten.

Collectieve korting zorgverzekering

U krijgt 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van uw lidmaatschap van uw KBO vereniging (tot een maximum van € 25,- per jaar). Deze vergoeding ontvangt u vanuit de aanvullende verzekering.

Kijk voor de keuze uit drie aanvullende pakketten op https://www.unive.nl/zorgverzekering  Ook kunt u ons bereiken via 015-274 24 24. Liever zelf regelen? U kunt uw verzekering met collectiviteitskorting afsluiten via http://www.unive.nl  Bent u al verzekerd bij Univé met uw zorgverzekering? Ook dan kunt u gebruik maken van het aanbod via KBO Zuid-Holland.

Collectieve korting schadeverzekeringen

Op uw schadeverzekeringen ontvangt u vanaf 1 januari 2024 5% collectiviteitskorting. De korting geldt onder andere voor uw woon-, aansprakelijkheid-, reis-, rechtsbijstand- en autoverzekering. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze pakketkorting. Dit kan oplopen tot 10%.

Contactgegevens

Coöperatie Univé Het Groene Hart, Marlotlaan 5, 2614 GV Delft, Postbus 678 2600 AR Delft, telefoon: 015-274 24 24, e-mail: hetgroenehart@unive.nl, website: http://unive.nl/het-groene-hart U vindt de winkels van Univé op http://unive.nl/het-groene-hart

brochure ledenvoordeel KBO ZH 22 nov 2023