Welkom bij KBO Zoetermeer

Wij doen van alles om het u naar de zin te maken

En dat mag u nu gaan doen

KBOZ
Katholieke Bond van Ouderen in Zoetermeer

Dit is de website van de Katholieke Bond van Ouderen in Zuid-Holland, afdeling Zoetermeer, een vereniging voor senioren van vandaag en morgen. We zorgen voor verbinding en ontmoeting tussen senioren, we bieden voordeel en komen op voor de belangen van senioren.
We organiseren voor onze leden diverse activiteiten op het gebied van sport, spel en zingeving. Vele vrijwilligers zijn actief met het organiseren van deze activiteiten.
De leden van KBOZ ontvangen 10x per jaar het tijdschrift voor de leden van KBO Noord-Holland en KBO Zuid-Holland per post.
Ook wordt er een "Nieuwsbrief" verzorgd met wetenswaardigheden van KBOZ zelf en regelmatig wordt er een "Van de Bestuurstafel" gepresenteerd waarmee de leden op hoogte gehouden worden van de bestuurlijke zaken.
De Nieuwsbrief wordt zowel via e-mail verspreid alsook op de website gepresenteerd.
Als u lid bent van KBOZ en de laatste Nieuwsbrief (zie Nieuwsbrieven) nog niet ontvangen heeft, staat uw e-mailadres niet goed in de ledenadministratie. Stuur in dat geval even een berichtje aan ledenadminstratie@kboz.nl
In Zoetermeer werken wij samen met de PCOB en de AOVZ in het overlegorgaan OSO dat voor de gemeente Zoetermeer het adviesorgaan is op het gebied van het ouderenbeleid.
De vereniging KBOZ heeft ca. 800 leden.

Lid worden van KBOZ

Om lid te worden van deze boeiende vereniging vindt u onder het menu-item lid worden van KBOZ of de groene knop hieronder (niet die hierboven) een formulier dat u kunt downloaden, afdrukken, invullen en per post kunt insturen (of scannen en mailen). De adressen staan op het formulier.

Lid worden van KBOZ