Belastingaangifte
Wilt u hulp bij het invullen van uw belastingpapieren? Gepensioneerde KBO-leden kunnen tegen een kleine vergoeding hun papieren in laten vullen door een van de belastinginvullers (HUBA) van de gezamenlijke ouderenbonden. Er is wel een inkomensgrens. Het is verstandig om eerst te informeren of u in aanmerking komt voor deze service.

Vanaf dit jaar gaat Annemieke Verheggen voor de KBO-Voorburg de belastingaangifte voor mensen invullen. Wilt u hulp bij het invullen? Neem dan contact op. Haar telefoonnummer is 06-55930269. Voor het invullen zijn de onkosten € 15,00 (volgens de richtlijnen KBO-PCOB).

Mevrouw P.C.G. van der Ham uit Leidschendam wil u ook daarbij helpen en zal u de benodigde informatie geven. Tel. nr. 070-3274368. Email elly.van.der.ham@zonnet.nl
Zij komt bij u thuis om de aangifte op te nemen volgens de richtlijnen van KBO-PCOB.

Richtlijnen Belastingservice KBO-PCOB
Wilt u hulp bij het invullen van uw belastingaangifte?
AOW-gerechtigde leden van de KBO en PCOB met enkel een AOW-uitkering met een klein aanvullend pensioen kunnen gratis hun aangifte laten verzorgen door één van de vele belastinginvullers van de KBO en PCOB.
Deze belastinginvullers worden jaarlijks bijgeschoold over de veranderingen.

De invuller komt bij u thuis en dient zich te legitimeren met een pasje, zodat u zeker weet dat u de juiste persoon voor u heeft.
Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met de informatie die u verstrekt.

Het laten invullen van uw aangifte door een invuller van KBO of PCOB is gratis.
Wel kunnen onkosten, zoals reiskosten en kopieerkosten, aan u in rekening worden gebracht (maximaal € 15,00 per aangifte). Deze onkostenvergoeding dient u contant af te rekenen met de belastinginvuller. 

Let op: er wordt een inkomensgrens gehanteerd.
Voor een alleenstaande een verzamelinkomsten tot € 35.000,– per jaar
Voor samenwonenden/gehuwden een verzamelinkomen tot € 50.000 per jaar.