Testomgeving van Website KBO

Blik op de Kagerplassen

Wandelen en varen in Warmond

Een rondje wandelen om het Joppe. Een overtocht met het voetveer, de antieke salonboot De heere Schouten is een leuke afwisseling tijdens een wandel- of fietstocht door het recreatiegebied Koudenhoorn aan de Kagerplassen in Warmond. De veerpont vertrekt vanaf Koudenhoorn in Warmond. Vandaar vaart de pont naar de steiger bij de Zwanburgerpolder, vervolgens haalt het voetveer u aan het einde van de wandeling over de Boezemkade weer op en zet u af op De Tengnagel waar u de Zwanburgerroute kunt vervolgen. Opstappen kan alleen zonder fiets en hond. Helaas is de wandelroute niet rolstoel-vriendelijk. De totale lengte van de route is ca. 7 km - 2 uur. Ook is het mogelijk de route te beginnen op de Tengnagel/Strengen en dan route in tegengestelde richting te lopen.

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen