Open klaverjastoernooi senioren

Open klaverjastoernooi voor senioren
Op woensdagmiddag 12 april a.s. organiseert de KBO Bleiswijk een open klaverjastoernooi voor senioren. De winnaar wordt de seniorenkampioen van Lansingerland. Vanaf de leeftijd van 50 jaar kan men zich hiervoor laten inschrijven. Ook leden van de KBOZ zijn van harte welkom. Het toernooi vindt plaats in ontmoetingscentrum de Leeuwerik in Bleiswijk.
De aanvang van het toernooi is om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Er worden 3 rondes gespeeld. Degene met de hoogste score is tevens de seniorenkampioen 2023. Een mooie wisselbokaal is de hoofdprijs en is tevens de mooie bekroning die past bij een kampioen. De winnaar van vorig jaar was de heer De Jong uit Bleiswijk. Hij zal zijn titel dit jaar verdedigen.
Naast deze hoofdprijs zijn er meerdere prijzen in de vorm van waardebonnen. Er wordt individueel gespeeld en elke ronde treft men door loting een andere partner. Er wordt volgens het Rotterdamse systeem gekaart. Deelname aan dit toernooi kost 6,00 euro p.p. Daarbij is inbegrepen 2x een kopje koffie of thee, een drankje en een borrelhapje.
Bij binnenkomst ontvangen alle deelnemers een gratis lotnummer en hebben daarmee kans op een mooie prijs!
Voorinschrijving is mogelijk bij Arnold Oosterlaan via telefoon 010-5212469 of door overmaking van
6,- euro op bankrekeningnummer NL13 INGB 0000 4584 02, o.v.v. Klaverjastoernooi + uw voor- en
achternaam. Indien er nog plaats is, kan men zich ook op die woensdagmiddag 12 april nog laten inschrijven.